IMPORTANT

  • Informare colectare medicamente expirate

  • Pubele medicamente expirate

  • Măsuri prevenție

  • Comunicat de presa

CONDITII DE TRATAMENT

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Braila va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii medicale, astfel incat sa serveasca nevoilor dumneavoastra indiferent de afectiunea de care suferiti. Atat sectiile si compartimentele din spital, cat si ambulatoriul integrat dispun de medici pregatiti, asistente cu experienta si personal medical auxiliar. Pentru a va programa, va rugam sa consultati programul sectiilor si ambulatorului integrat.

PENTRU PACIENTI SI FAMILII

PENTRU PACIENTI SI FAMILII

Indiferent daca ne vizitati pentru un tratament de cateva ore sau pentru o interventie chirurgicala ce necesita o internare de mai multe zile, ne dorim sa va simtiti cat mai confortabil. Va incurajam sa intrebati personalul medical cu privire la orice fel de nedumerire sau indicatie de care aveti nevoie. Lista de mai jos este valabila atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copii, in cazul in care sunteti insotitori.

TEHNOLOGIE

Tehnologia de ultima ora este unul din atributele principale cu care ne mandrim. La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Braila, pacientii beneficiaza de aparatura de diagnostic performanta si de personal calificat.

DOCTORII NOSTRI

Indiferent daca aveti nevoie de un control de rutina sau de servicii medicale specializate, doctorii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Braila sunt pregatiti pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie atat cunostintele medicale cat si experienta de lucru cu diverse afectiuni. Fiecare din medicii nostri au standarde inalte de pregatire, practica si dedicare catre excelenta. Toate aceste atribute sunt sustinute de tehnologia de ultima ora. Acestea sunt motivele pentru care specialisti din toata tara si-au indreptat atentia catre a-si construi o cariera in unul din cele mai bine dotate spitale din tara.